diumenge, 13 de maig del 2012

L'Atlètic-Barceloneta s'endú la lliga més disputada

El CN Terrassa va brindar ahir al matí la lliga al CN Atlètic-Barceloneta. I és que el conjunt egarenc va aconseguir empatar a 7 contra l'immediat perseguidor dels mariners: el CN Sabadell. A la tarda, l'Atlètic-Barceloneta va passar per sobre un CN Montjuïc desfigurat i va aconseguir la seva setena lliga consecutiva.

L'Atlètic-Barceloneta celebrava així la seva setena lliga consecutiva // Pere Puntí MD
A falta d'una jornada per al final de la lliga, ja hi ha campió. Ahir a la tarda, l'Atlètic-Barceloneta es va endur la seva onzena lliga (la setena de forma consecutiva) a l'imposar-se per 14-2 al Montjuïc. Aquest resultat els donava tres punts d'avantatge respecte al seu immediat perseguidor, el Sabadell. I és que el Sabadell s'ha deixat la lliga en les darreres setmanes. Líders fins fa poques setmanes, va perdre a Madrid i ahir va empatar contra el Terrassa. D'altra banda, els mariners no han perdut un sol punt des del passat 25 de febrer quan van perdre, precisament, davant el Sabadell.

El Sabadell viatjava a Terrassa conscient de que li quedaven poques possibilitats de guanyar la lliga. Els homes entrenats per Gabi Hernández havien de guanyar els dos partits que els quedaven i esperar que l'Atlètic-Barceloneta ensopegués contra dos rivals de la part baixa de la classificació. Però el Terrassa, que necessitava un parell de punts per assegurar matemàticament la tercera plaça (la darrera que dón accés a l'Eurolliga) els ho va posar ben complicat, ja que va dominar el marcador des de ben aviat. De fet, el Sabadell, únicament va estar per davant amb el 3-4 després de remuntar un 3-1, però es topaven una vegada i una altra amb Michal Diakonow. I és que els nervis semblaven haver afectat a tots els jugadors sabadellencs. A tots excepte un, és clar: Gonzalo Echenique, autor de 5 gols, va demostrar una vegada més l'encert del Sabadell a l'hora de fitxar-lo. Ja a les darreries del partit, una vaselina sabadellenca, amb empat a 7 al marcador, va deixar glaçats als aficionats tant de Terrassa com de l'Atlètic-Barceloneta. Diakonow, però, va tornar a treure la punta dels dits i la pilota acabava al pal. Les opcions del Sabadell s'esfumaven i a la Barceloneta respiraven tranquils.

La tarda va començar ben tranquila a la piscina Sant Sebastià. Tot i estar a punt de guanyar una lliga, la grada estava mig buida i hi havia notables abscències al bàndol local. En una decisió poc comprensible, tant president com entrenador no veurien el partit, ja que estaven a Oradea (Romania) presenciant la Final Four de la màxima competició europea. Aliens a tot això, els jugadors, guiats per Chus Martín i Mirco Blazevic a la banqueta, es disposaven a fer la feina. Contra un rival que ja pensa en la promoció, que disputarà contra l'Helios aragonès, el conjunt mariner va anar encadenant gols fins arribar al 14-2 definitiu. Amb la botzina final, els jugadors esclataven de joia i enviaven a l'aigua tot el cos tècnic, celebrant, d'aquesta manera, la seva setena lliga consecutiva.

La resta d'equips catalans van tenir diferent sort en aquesta penúltima jornada, deixant pel cap de setmana que ve la sentència de les seves posicions en lliga. El CN Mataró Quadis va perdre a Madrid davant el Real Canoe Isostar per 15-7 i deixava un bri d'esperança als madrilenys per a poder aconseguir la darrera plaça d'Eurolliga. En la darrera jornada, el Real Canoe Isostar haurà de guanyar a Montjuïc i esperar a que el Terrassa no sumi el punt que necessita en el seu desplaçament a Pamplona.

Tres equips catalans han aconseguit la permanència matemàtica en aquesta jornada. El CE Mediterrani, en imposar-se per 8-7 davant el CN Barcelona. El mateix CNB, beneficiat per la derrota del Montju, i el CN Sant Andreu, que va guanyar per 5-13 al CN Catalunya. D'aquesta manera, Catalunya i Montjuïc es disputaran la promoció, encara que el Montju té pràcticament coll avall, segons paraules del seu entrenador ahir, que hauran de jugar-la.

La jornada s'ha tancat aquest migdia amb la victòria del Waterpolo Navarra per 8-18 davant el Waterpolo Túria.

DH Masculina - J21
CN Terrassa 7-7 CN Sabadell
CN Atlètic-Barceloneta 14-2 CN Montjuïc
CE Mediterrani 8-7 CN Barcelona
CN Catalunya 5-13 CN Sant Andreu
Real Canoe NC Isostar 15-7 CN Mataró Quadis
CD Waterpolo Túria 8-18 CD Waterpolo Navarra

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (56 pts)
2.- CN Sabadell (52 pts)
3.- CN Terrassa (44 pts)
4.- Real Canoe NC Isostar (42 pts)
5.- CN Mataró Quadis (30 pts)
6.- CD Waterpolo Navarra (28 pts)
7.- CE Mediterrani (26 pts)
8.- CN Sant Andreu (26 pts)
9.- CN Barcelona (24 pts)
10.- CN Catalunya (20 pts)
11.- CN Montjuïc (19 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada