diumenge, 6 de maig del 2012

Un Hospi de Primera aniquila l'AESE

Les noies de l'Hospi ja són de Primera gràcies a la victòria per 14-6 davant l'AESE aquesta tarda en el darrer partit de la fase d'ascens a Primera Divisió. L'Hospi, que ha anat a remolc en els primers compassos del partit, s'ha sabut sobreposar i ha acabat guanyant amb solvència.

El partit ha començat molt igualat, amb l'AESE avançant-se en el marcador gràcies a Marta Abellán. L'Hospi ha empatat gràcies a Yurema Sabio i el marcador s'anava movent a parts iguals. I és que cada gol de l'AESE (un altre de Marta Abellán amb la possessió exhaurint-se i un de Cristina Galián aprofitant un regal d'Helena Fusté) ha estat respost per l'Hospi mitjançant Sonia Rebordosa (i una badada monumental de la marcadora de boia de l'AESE i de Lara Clerencia) i de Yurema Sabio (que en total n'ha fet 7). Amb aquest empat a 3 semblava que s'arribaria al final del primer període, però Helena Fusté ha aprofitat una superioritat i, amb la botzina sonant, ha marcat el 4-3, que significava la primera avantatge per l'Hospi.

El segon quart ha estat dominat ja amb claredat per l'Hospi, que ha començat molt fort i amb dos gols més de Sabio al contraatac ja guanyaven 6-3. Les jugadores de l'Hospi s'han centrat llavors a anular el joc de Queralt Ordi, a qui han aconseguit treure una exclusió i un penal (totes dues accions transformades per Fusté). Ordi, però, ha aconseguit marcar un gol en aquest període i l'AESE ha marxat al descans amb un 9-4 en contra i un bri d'esperança.

Aquesta esperança s'ha fet una mica més forta després de que Aina Gobern posés el 9-5 des de la boia. Però llavors, quan més s'havia de centrar l'AESE, més desconcertat ha jugat. Helena Rodríguez, a més, ha fet un excel·lent partit aturant moltes de les ocasions de l'AESE. Un dels moments clau del partit ha estat la no concessió, per part dels àrbitres, d'un temps mort demanat per la banqueta de l'AESE. Amb 9-5 al marcador, i l'oportunitat de posar-se 9-6, ningú de l'equip arbitral ha fet cas de les peticions de la banqueta de l'AESE, i Yurema Sabio ha aconseguit recuperar la pilota i marcar, en l'enèssim contraatac d'aquesta fase, el 10-5.

A partir d'aquest moment, l'Hospi ha anat ampliant l'avantatge davant un AESE sense capacitat de reacció i s'ha endut, de forma totalment merescuda, una victòria que culmina una fase d'ascens perfecta. Moltes felicitats al nou equip de Primera Divisió.

CN L'HOSPITALET (14): Helena Rodríguez, Sonia Rebordosa (3), Yurema Sabio (7), Aida Peiró, Eli Pinel (1), Anna Fernàndez, Sonia Andrés, Mireia Cercadillo, Ana Fernández, Estefi Murillo, Heather Morton, Marta Sáez i Helena Fusté (3). E: Sergio Garcia.

AE SANTA EULÀLIA (6): Lara Clerencia, Clara Riba, Aina Llop, Marta Abellán (2), Cristina Galián (1), Aina Gobern (1), Cristina Molinet, Sandra Pacha, Queralt Ordi (2), Sara Maestro, Raquel Cercadillo, Ari Domínguez i Cristina Alcoba. E: Javi Sánchez.

Àrbitres: Emma Campos i Blai Perelló.
Parcials: 4-3 / 5-1 / 1-1 / 4-1

Els altres partits de la tarda han deixat la golejada de l'UPNA davant la Politècnica de València (1-12, amb 4 gols d'Olatz Osinaga) i la remuntada del San Vicente davant el Castelló (5-8 després d'anar perdent 5-4). La classificació, per tant, queda d'aquesta manera:

Fase d'ascens a Primera Divisió Femenina

1.- CN L'Hospitalet (15 pts)
2.- AE Santa Eulàlia (12 pts)
3.- UPNA 98 02 (9 pts)
4.- CN San Vicente (6 pts)
5.- CW Castelló (3 pts)
6.- Universitat Politècnica de València (0 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada