dijous, 23 d’agost del 2012

El Sabadell ja coneix els primers rivals a l'Eurolliga

El conjunt vallesà, vigent subcampió de lliga i Euro Cup i campió de Copa, ja coneix els seus tres primers rivals. La fase prèvia es disputarà a Geòrgia entre el 13 i el 16 de setembre.

El CN Sabadell ha conegut avui els seus primers rivals a la màxima categoria del waterpolo europeu. El conjunt de Gabi Hernández, que va tancar la temporada passada com a campió de Copa i subcampió de lliga i Euro Cup, haurà de viatjar fins a la capital de Geòrgia, Tbilisi. Allà s'enfrontarà al conjunt local del Ligamus Tbilisi a més dels bielorrusos del Vitbich Vitebsk Region i els polonesos del Arkonia Szczecin.

En l'altre grup, amb seu a Kreuzlingen (Suïssa) hi han quedat enquadrats el conjunt francès del CN Marsella, l'SSK Waterpolo Slagelse danès i el Järfälla Simsallskap suec. Els dos primers classificats de cada grup passaran a la següent ronda, que ja compta amb 20 equips, entre els quals el campió de lliga, l'Atlètic-Barceloneta. Els tercers i quarts classificats passaran a jugar l'Euro Cup, per a la qual està classificada el CN Mataró Quadis.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada