diumenge, 23 de setembre del 2012

L'Atlètic-Barceloneta recupera la Copa Catalunya (17-9)

El conjunt mariner s'ha imposat aquest migdia al CN Barcelona en la final de la setena edició de la Copa Catalunya. Els homes de Santi Fernández, que sumen el seu sisè títol de Catalunya, no han donat opció als de Toni Esteller i han guanyat per 17-9.

L'Atlètic-Barceloneta ha guanyat la seva sisena Copa Catalunya // natacio.cat
Partit sense massa història el que s'ha jugat avui a la Nova Escullera, on el conjunt mariner s'ha posat de seguida al capdavant en el marcador. Sota el comandament de Marc Minguell i Felipe Perrone (que ahir no va jugar les semifinals contra el Sabadell) l'Atlètic-Barceloneta s'ha acabat imposant per 17 gols a 9 gràcies, sobretot, a uns dos darrers parcials molt bons. I és que fins a la mitja part tots dos equips han estat força igualats (9-7 ha estat el resultat al descans), però després del descans els mariners han premut l'accelerador i els cenebistes no han pogut seguir el ritme de partit.

Amb les semifinals, disputades ahir a la piscina Sant Jordi de Barcelona, i la final d'avui s'ha posat el punt i final al primer títol de la temporada en categoria masculina. Pel que fa a la competició femenina les semifinals tindran lloc divendres que ve a Mataró entre el Sabadell i el Terrassa per una banda i entre el Sant Andreu i el Mataró per una altra. La final es disputarà també a Mataró l'endemà.