dilluns, 3 de setembre del 2012

Tornem a la normaltat

Dilluns 3 de setembre i tot torna a la normalitat: després del gran estiu que ens han brindat les noies a Londres la premsa ja ha oblidat que existim i el meu TL de Twitter es va omplint de jugadors i jugadores proclamant agulletes als 4 vents.

Però aparquem ressaques olímpiques i posem-nos a treballar tots plegats. Enfoquem una temporada molt moguda en certs aspectes. Altes i baixes nombroses en certs equips (Sabadell, Montjuïc o Sant Andreu, per exemple). Moviments de banqueta (l'aterratge de Javi Aznar a Helios, a qui segur que li va molt bé, després de l'escombrada que va patir al Medi). Renúncies i ascensos als despatxos (L'Hospi de nois jugarà a Tercera les ordres de Manolo Delgado, per no parlar de les vacants a lligues nacionals). Crec que ens ho passarem bé.

I pels que em pregunteu per mi. No crec que entreni. I no per falta de ganes. Però amb una tesi doctoral en fase inicial (tot just porto 8 mesos) i la resta de coses que faig (que no són poques) servidor no dóna per més. O sigui que des del sofà de casa, on passo les vacances que encara em queden, desitjo molta sort a tots i totes en aquesta temporada que avui comença!

I una darrera reflexió. Per desgràcia, cada temporada que passa la començo amb un plantejament: enguany estic segur que la gent currarà molt. Però arribarà el mes de juny i què ens quedarà? Incertesa pel següent estiu... Però per això existeix Eric Idle.


Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada