dijous, 27 de setembre del 2012

Tornen per guanyar (10-7)

El CN Atlètic-Barceloneta ha començat amb bon peu la fase de grups de la Champions League i ha vençut 10-7 al conjunt rus del Sintez Kazan gràcies al gran partit de Dani Pinedo sota pals i dels retornats Felipe Perrone i Marc Minguell en atac.
Felipe Perrone ha marcat 5 gols // Foto: ara.cat
El partit ha començat amb molts nervis per part de tots dos equips, amb força errades en atac i encerts en defensa. Prova d’això és el curt parcial d’empat a 1 amb gols de Stepanyuk pels russos i de Petkovic pels mariners. Ja en el segon parcial l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit posar-se per davant gràcies als dos primers gols de Felipe Perrone. El Sintez Kazan, però, també ha aconseguit marcar abans del descans de la mà de l’ex-jugador del Sabadell Marko Cuk.

En el tercer període és quan els homes de Santi Fernández han tingut una mica més de problemes. Tot i això, les grans aturades de Dani Pinedo sota els pals han fet que el Sintez Kazan no pogués passar de l’empat a 5 quan s’ha acabat el tercer període. En els darrers 8 minuts és quan s’ha vist el millor Atlètic-Barceloneta. Conduïts magistralment per Felipe Perrone i Marc Minguell, amb la col·laboració d’un golàs de Rubén de Lera, els mariners han marcat la meitat dels gols del partit.

D’aquesta manera l’Atlètic-Barceloneta suma els seus tres primers punts en el seu retorn a la màxima competició europea la temporada del seu centenari.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (10): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, David Martín, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Marc Minguell (3), Marc Roca, Fran Fernández, Víctor Flores, Felipe Perrone (5), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic (1) i Mario Lloret. E: Santi Fernández.

SINTEZ KAZAN (7): Dmitry Dudkin, Yury Yatsev, Albert Zinnatullin, Artem Odintsov, Alexey Bugaychuk, Kirill Tikhonov, Nikita Yankov, Igor Pliskevich (1), Konstantin Stepanyuk (3), Marko Cuk (2), Dmitry Elizarov, Alexey Ashaev (1) i Roman Shepelev. E: Irek Zinnurov.

Àrbitres: Fabio Brassiliano (ITA) i Nenad Peris (CRO)
Parcials: 1-1 / 2-1 / 2-3 / 5-2

En l'altre partit del grup el Brixia Leonessa Brescia s'ha imposat per 13-9 al Vojvodina Novi Sad serbi, mentre que el Marsella ha tingut jornada de descans.