diumenge, 16 de setembre del 2012

Un nou repte

Sé que fa uns dies vaig dir que probablement no entrenaria aquesta temporada. Sé que aniré de cul, que dormiré poc, que sortiré de casa a les 9 del matí i arribaré a mitjanit. Però no puc negar que em fa molta il·lusió aquest nou repte. Dimecres passat va començar a rodar el nou projecte de l'Horta femení.

De moment tenim un puzzle a base de jugadores de diferents clubs i de jugadores que fa uns anys que ja no juguen. Però de jugadores amb ganes de treballar i passar-s'ho bé. Ara mateix tenim una plantilla curta: només 10 jugadores, 2 de les quals porteres. Intentarem que s'hi sumi alguna jugadora més, però tampoc seria cap drama no ampliar la plantilla. És un projecte a molt llarg termini, amb en Floren al capdavant i servidor ajudant en tot el que pugui. Tenim moltíssima feina per fer, des de posar en forma a les noies havent començat dues setmanes més tard que la resta d'equips, fins a conjuntar 10 jugadores que s'acaben de conèixer. Però entre tots ho tirarem endavant perquè, com va dir-nos en Floren el primer dia, "el més important ja ho tenim fet: les ganes".

I ara tan sols queda fer pinya i tirar endavant. I que duri!! :D

Algunes de les jugadores de l'Horta ahir a la presentació de les diferents seccions del club. Crec que és la primera foto de l'Horta femení. A la noia de gris l'intentarem fitxar, però les negociacions no van massa bé, jejejeje


Categories: ,

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada