dissabte, 6 d’octubre del 2012

Arrenca la DH masculina amb el Terrassa com a primer líder


La Divisió d'Honor masculina ha començat aquest migdia amb l'empat entre Mediterrani i Canoe Isostar. El Terrassa ha golejat a l'Helios i és el primer líder en una jornada que es tancarà dimecres.

El Navarra s'ha endut els tres punts de la Pere Serrat en un mal partit del Sant Andreu // Foto: Pilar Silvestre

A dos quarts d'una s'ha donat el tret de sortida a la fase regular d'una lliga que enguany tornarà a tenir play-off. Al barri de Sants s'han enfrontat el Mediterrani i el Real Canoe Isostar, amb un empat a 7 com a marcador final. El partit, que ha servit com a presentació de les diferents categories en els moments previs, ha viscut una alternança en el marcador en el tram final del partit. El conjunt madrileny ha dominat durant pràcticament tota la primera meitat del partit, amb una avantatge de fins a tres gols (3-5), però els de Dorin Costras han aconseguit donar la volta al marcador fins al 7-6. El Canoe Isostar, però, ha aconseguit empatar en el darrer quart. Els tres punts s'haguessin pogut quedar a Sants, però el darrer xut del conjunt local s'ha estavellat al pal.

El segon partit del dia s'ha jugat a la piscina Carles Ibars de Sabadell. El Sabadell, que va guanyar la Supercopa d'Espanya la setmana passada, s'ha imposat al Mataró Quadis per 12-5. El partit ha començat molt igualat (empat a 3 i 6-4 a la mitja part però en els darrers 16 minuts el parcial ha estat de 6-1 i els vallesans han deixat sense opcions als maresmenc.

A la Nova Escullera s'ha jugat el primer derbi barceloní d'aquesta lliga. El CNB no ha tingut cap problema per derrotar al Catalunya (16-8) en un partit lent i avorrit que ha servit per veure les mancances que presenten els graciencs. El CNB, que tampoc ha fet massa, ha anat ampliant el marcador sense que el Catalunya pogués imperdir-ho. El cenebista Joel Esteller ha estat el màxim golejador del partit amb 6 gols i és el màxim realitzador d'aquesta primera jornada.

El Sant Andreu, que ha homenatjat les medallistes olímpiques Ona Meseguer i Ana Copado, ha vist com el Navarra s'enduia els tres punts en un partit molt fluix per part local. Els andreuencs han perdut per 5-10 en un partit per oblidar i veuen com la temporada comença amb els deures per fer.

El darrer partit d'avui dissabte ha estat el Terrassa-Helios. Els egarencs han golejat per 17-6 al recent ascendit Helios i es col·loquen com a líders provisionals a l'espera del partit aplaçat entre el Montjuïc i l'Atlètic-Barceloneta, que es jugarà dimarts a causa del compromís de Champions League del conjunt mariner, que jugava a Novi Sad (Sèrbia) aquesta tarda i que ha guanyat per 4-9.

DH Masculina (J1)
CE Mediterrani 7-7 Real Canoe Isostar
CN Sabadell 12-5 CN Mataró Quadis
CN Barcelona 16-8 CN Catalunya
CN Sant Andreu 5-10 WP Navarra
CN Terrassa 17-6 CN Helios
CN Montjuïc - CN Atlètic-Barceloneta (10-oct, 20.45)

Classificació
1.- CN Terrassa (3 pts)
2.- CN Barcelona (3 pts)
3.- CN Sabadell (3 pts)
4.- CD Waterpolo Navarra (3 pts)
5.- Real Canoe NC Isostar (1 pt)
6.- CE Mediterrani (1 pt)
7.- CN Atlètic-Barceloneta (0 pts)*
8.- CN Montjuïc (0 pts)*
9.- CN Sant Andreu (0 pts)
10.- CN Mataró Quadis (0 pts)
11.- CN Catalunya (0 pts)
12.- CN Helios (0 pts)

* 1 partit menys

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada