dissabte, 13 d’octubre del 2012

El Sabadell torna a perdre a Madrid i el Terrassa trenca la maledicció de Mataró

La segona jornada de la Divisió d'Honor masculina s'ha jugat avui amb la victòria de l'Atlètic-Barceloneta en el derbi mariner, la derrota del Sabadell a Madrid i l'ajustat triomf del Terrassa a la piscina del Mataró Quadis.

Com la temporada passada, el Sabadell ha perdut a la piscina del Real Canoe Isostar // Foto: RFEN

La jornada ha començat a les 12 del migdia amb el derbi de la Barceloneta. Atlètic-Barceloneta i Barcelona es tornaven a enfrontar després de la final de Copa Catalunya de fa poques setmanes. El conjunt mariner s'ha endut els tres punts gràcies al 17-10 final, que no s'ajusta gaire al que s'ha vist a l'aigua. I és que el Barcelona ha posat les coses difícils en tot moment i, tot i anar per sota en el marcador durant tot el partit, no ha renunciat en cap moment. Tot i això, els nois de Toni Esteller han patit una baixada física en el darrer període, on l'Atlètic-Barceloneta ha clavat un contundent parcial de 6-2, deixant sense opció de puntuar als cenebistes. Cal destacar el bon paper dels porters Mario Lloret, Dani Pinedo i Dani Sullà; el debut de l'australià Tony Martin per l'Atlètic-Barceloneta i la baixa a darrera hora, per lesió, de Marc Minguell.

L'altre partit matinal s'ha jugat a Mataró, on el Terrassa volia trencar una mala ratxa de derrotes consecutives a la capital del Maresme. El partit ha estat molt igualat i el Terrassa ha gaudit d'una avantatge màxima de 2 gols amb l'1-3 del final del primer període. Però els mataronins han retallat distàncies abans del descans (3-4) i han aconseguit empatar a 4 al tercer període. El darrer període ha estat d'igualtat absoluta, però a falta de 4 segons per acabar el partit, David González ha marcat el 4-5 definitiu i trencava una ratxa egarenca de derrotes a Mataró.

Tal i com va passar la temporada passada, el Sabadell ha punxat en el seu desplaçament a Madrid. El Real Canoe Isostar s'ha endut els tres punts de la Pez Volador gràcies al 13-9 final. Els vallesans, que perdien 12-6 a falta de pocs minuts pel final, no han pogut fer res davant el bon partit plantejat pel conjunt de Chava Gómez.

El segon derbi barceloní ha tingut lloc aquesta tarda a la piscina Sant Jordi, on Catalunya i Mediterrani han empatat a 6. Els graciencs han millorat l'imatge que van donar la setmana passada a la Nova Escullera, mentre que els de Sants segueixen quedant-se a les portes de la seva primera victòria en aquesta lliga i compten els seus partits per empats.

La jornada s'ha tancat amb la golejada del Sant Andreu a la piscina de l'Helios (7-17) amb 5 gols de Javier Gorría i Eric Brugué i amb la derrota del Montjuïc (17-6) que deixa al conjunt de la muntanya màgica com a cuer.

Pel que fa a la categoria femenina començarà el cap de setmana que ve. Divendres, però, es va disputar la Supercopa d'Espanya entre el Sabadell Astralpool i el Sant Andreu. El Sabadell Astralpool va guanyar per 11-5 i es va adjudicar la seva quarta Supercopa.

DH Masculina - J2
CN Atlètic-Barceloneta 17-10 CN Barcelona
CN Mataró Quadis 4-5 CN Terrassa
Real Canoe NC Isostar 13-9 CN Sabadell
CN Helios 7-17 CN Sant Andreu
CN Catalunya 6-6 CE Mediterrani
CD Waterpolo Navarra 17-6 CN Montjuïc

Classificació

1.- CN Atlètic-Barceloneta (6 pts)
2.- CD Waterpolo Navarra (6 pts)
3.- CN Terrassa (6 pts)
4.- Real Canoe NC Isostar (4 pts)
5.- CN Sant Andreu (3 pts)
6.- CN Sabadell (3 pts)
7.- CN Barcelona (3 pts)
8.- CE Mediterrani (2 pts)
9.- CN Catalunya (1 pt)
10.- CN Mataró Quadis (0 pts)
11.- CN Helios (0 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada