dimarts, 23 d’octubre del 2012

Súper Mario els torna al liderat (13-5)

L'Atlètic-Barceloneta torna a ser líder de la Divisió d'Honor gràcies a la seva victòria d'aquest vespre davant el Catalunya en el partit aplaçat de la tercera jornada.

El porter Mario Lloret ha estat el millor del partit // Foto: Mataró Ràdio
 
El partit ha començat amb un Catalunya tractant de tu a tu al conjunt mariner. Però l'Atlètic-Barceloneta ha estat més encertat de cara a gol i han tingut un gran protagonista sota pals. L'habitual suplent, Mario Lloret, ha fet un excel·lent partit. I és que avui Santi Fernández ha donat descans a Dani Pinedo, Marc Minguell i Felipe Perrone i els menys habituals ho han aprofitat. El qui més, Mario Lloret, que avui s'ha lluït desviant pràcticament tots els llançaments del conjunt gracienc.

Amb un Atlètic-Barceloneta dominant en un partit plàcid i ràpid, el Catalunya només ha pogut marcar en superioritat numèrica, d'on, d'onze ocasions, han sortit els cinc gols. Per la seva banda, els mariners han tingut a Balazs Sziranyi, autor de quatre gols, com a referència ofensiva.

Amb aquest resultat l'Atlètic-Barceloneta torna a empatar amb el Terrassa i el Navarra al capdamunt de la classificació. La tercera jornada acabarà demà amb els partits Sant Andreu - Mataró Quadis i Mediterrani - Sabadell, tots dos previstos per les 20.45.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (13): Mario Lloret, Josip Vrlic (1), David Martín, Balazs Sziranyi (4), Joshua Monpeat, Sergi Cabanas (1), Marc Roca (1), Fran Fernández (2), Víctor Flores, Rubén de Lera, Tony Martin (1), Marko Petkovic (3) i Vicens Zurita. E: Santi Fernández.

CN CATALUNYA (5):
Albert Fandos, Ciaran James, Gabor Egedi, Roger Nogué, Sergi Clols (1), Marc Larumbe (2), Carlos Sánchez, Josep Altimis, Rob Parker (1), Enric Arnella, Marc Ventura, Víctor Cabanas (1) i Albert Clols. E: José Montero.

Àrbitres: Santi Rodríguez i Juanjo Verdejo, tots dos catalans.
Parcials: 2-0 / 3-2 / 3-2 / 5-1

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada