dissabte, 3 de novembre del 2012

A ritme de golejada

El CN Sabadell Astrapool segueix al capdavant de la Divisió d'Honor femenina gràcies a una nova victòria avui, que fa que sumi 9 punts de 9 possibles. Mediterrani i Madrid Moscardó també compten els seus partits per victòries.

El conjunt vallesà ha tornat a golejar aquest cap de setmana. Aquest matí la víctima ha estat el CN Sant Andreu i les jugadores de Nani Guiu han guanyat per 22-9 en un partit sense història on només han afluixat en el darrer període, que se l'ha endut el Sant Andreu per 4-6. Les jugadores andreuenques han notat el cansamnt, i és que ahir al vespre van jugar un partit avançat de la cinquena jornada contra el Dos Hermanas Emasesa. El Sant Andreu es va imposar per 13-8 amb 5 gols d'Ona Meseguer.

Empatat al capdavant de la classificació es troba també el Mediterrani. Les noies de Sants han patit per guanyar al CN Sant Feliu en un partit que ha acabat 14-16. El Mediterraniha començat molt fort, amb un 5-8 de primer parcial, però el Santfe ha anat retallant distàncies i al descans perdia només d'un sol gol (8-9). Amb aquesta igualtat ha prosseguit el partit i el Mediterrani només ha pogut sentenciar en els darrers minuts de partit. Clara Espar, amb 7 gols, ha estat la màxima golejadora del partit.

Els altres equips catalans han guanyat a casa tots dos. El Mataró El Tot s'ha desfet amb facilitat del Dos Hermanas Emasesa per 21-5 i el Terrassa ha sumat els primers punts de la temporada en derrotar el Waterpolo 98 02 navarrès per 16-11.