dijous, 15 de novembre del 2012

El Radnicki és massa per a un bon Mataró Quadis (9-17)

El CN Mataró Quadis ha perdut aquesta tarda per 9-17 davant el Radnicki Kragujevac serbi en l'anada dels quarts de final de l'Euro Cup. Els mataronins, tot i fer un bon partit, no han pogut fer pràcticament res davant el potent conjunt serbi.

El serbi Vanja Udovicic ha estat un malson pel Mataró Quadis // Foto: Trojka.rs
En plena jornada de vaga, a les 4 de la tarda, les grades de la Joan Serra estaven plenes a vessar per veure el primer partit europeu de la temporada a Mataró. Un partit on el Mataró Quadis s'enfrontava a un dels màxims aspirants al títol, el Radnicki Kragujevac serbi. Un equip format a cop de talonari que ja va eliminar al Sabadell a la fase de grups i que avui ha fet un pas de gegant per assolir les semifinals de la competició.

Els serbis han dominat durant tot el partit i el Mataró Quadis ha aguantat com ha pogut. Els de Beto Fernàndez, tot i jugar un bon partit i plantar cara, s'han anat diluint davant el Radnicki. Amb un primer parcial de 2-3 semblava que el partit seria igualat. Però amb el 4-9 del descans ja feia preveure que els serbis s'endurien un bon resultat cap a casa. I a partir del tercer quart el domini ja ha estat clarament visitant, liderats per Vanja Udovicic amb 4 gols, fins als minuts finals, on els serbis han afluixat una mica i els mataronins han pogut aturar l'avantatge serbi.

El partit de tornada es disputarà a Sèrbia el proper dissabte 24 de novembre.

CN MATARÓ QUADIS (9): Andras Gardonyi, Pol Barbena, Fran Sànchez (3), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Árpad Bábáy (2), Albert Garcia, Pau Bach (1), Àlex Codina, Jordi Garcia, Attila Kincses (2), Edu Mínguez (1) i Marc Pannon. E: Beto Fernàndez.

VK RADNICKI KRAGUJEVAC (17): Zdravko Radic, Damir Buric (2), Boris Popovic, Dusan Markovic, Slavko Gak, Djordje Basic (3), Aleksandar Ciric, Vojislav Cupic (1), Boris Zlokovic (3), Filip Filipovic (3), Vanja Udovicic (4), Djordje Filipovic (1) i Andrew Michael Stevens. E: Dejan Udovicic.

Àrbitres: Nikolaos Stravopoulos (GRE) i Mark Koganov (AZE)
Parcials: 2-3 / 2-6 / 1-3 / 4-5