diumenge, 11 de novembre del 2012

Quatre al capdamunt

La Divisió d'Honor femenina segueix comandada per quatre equips.: Sabadell Astralpool, Mataró El Tot, Mediterrani i Madrid Moscardó. Vallesanes i barcelonines, a més, es mantenen invictes.

Els sis gols d'avui permeten a Ona Meseguer ser la màxima golejadora // Foto: EFE

Després de la disputa de la quarta jornada, tan sols queden dos equips invictes a la màxima categoria del waterpolo femení. I és que dels quatre co-líders, dos han disputat un partit més. Madrid Moscardó i Mataró El Tot s'han enfrontat aquest matí en partit avançat de la cinquena jornada. La victòria se l'han endut les mataronines per 9-14 i han sumat la segona victòria del cap de setmana. I és que ahir, les jugadores de Vicens Tarrés van golejar al Concepción per 2-17 i ja sumen quatre victòries en 5 partits.

Qui també va golejar va ser el Sabadell Astralpool. Les vigents campiones de lliga viatjaven a Sevilla per enfrontar-se al Dos Hermanas Emasesa, a qui van guanyar per un contundent 1-28, amb 5 gols de Maica Garcia i 5 més d'Olga Domènech, en un partit on totes les jugadores de camp vallesanes van marcar almenys un gol. D'aquesta manera, el Sabadell Astralpool manté l'avantatge de gols més gran i és líder.

També es manté invicte el Mediterrani. Ahir rebien al cuer, La Latina madrileny, que els va posar més problemes del previst. Tot i això, les de Sants es van imposar per 9-5 i segueixen l'estela del Sabadell Astralpool.

El derbi català de la jornada es va disputar al barri barceloní de Sant Andreu, on les noies de Jordi Timblau es van endur els tres punts contra el Terrassa per 13-10. Les andreuenques van confiar l'atac en Ona Meseguer, qui amb 6 gols es col·loca com a màxima golejadora de la competició. Per part egarenca, Gemma Pané va marcar 5 gols.

Pels equips catalans, la jornada es va tancar ahir al vespre amb l'empat a 14 del Sant Feliu a Pamplona davant el Waterpolo 98 02, que suposa el quart punt per les santfeliuenques i el primer pel conjunt navarrès en un partit on el Sant Feliu va arribar a dominar per 5 gols (4-9).

DH Femenina - J4

CE Mediterrani 9-5 CN La Latina
AR Concepción 2-17 CN Mataró El Tot
CW Dos Hermanas Emasesa 1-28 CN Sabadell Astralpool
CN Madrid Moscardó 8-6 EW Saragossa
CN Sant Andreu 13-10 CN Terrassa
Waterpolo 98 02 14-14 CN Sant Feliu

Jornada 5
CN Madrid Moscardó 9-14 CN Mataró El Tot

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (12 pts)
2.- CN Mataró El Tot (12 pts)*
3.- CE Mediterrani (12 pts)
4.- CN Madrid Moscardó (12 pts)*
5.- EW Saragossa (7 pts)
6.- CN Sant Andreu (7 pts)*
7.- CN Sant Feliu (4 pts)
8.- CN Terrassa (3 pts)
9.- AR Concepción (3 pts)
10.- CW Dos Hermanas Emasesa (3 pts)*
11.- Waterpolo 98 02 (1 pt)
12.- CN La Latina (0 pts)

* = 1 partit més

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada