dissabte, 19 de gener del 2013

El líder s'endú el derbi de la Barceloneta i el Terrassa punxa a casa

De la tretzena jornada de la Divisió d'Honor masculina, disputada entre dimecres i avui, cal destacar la victòria marinera al derbi de la Barceloneta, i les ajustades victòries del Sabadell contra el Real Canoe Isostar, del Mataró Quadis a Terrassa i del Mediterrani contra el Catalunya.

El Mataró Quadis de Fran Sánchez es va imposar dimecres a Terrassa // FOTO: mataroradio.cat

El tret de sortida d'aquesta tretzena jornada es va donar dimecres passat a Terrassa ja que la piscina egarenca és l'escenari de l'Open Catalunya de natació aquest cap de setmana. El Terrassa, fins aleshores empatat a punts a la segona posició amb el Sabadell, rebia al Mataró Quadis, que s'ha quedat fora de la Copa del Rei. Els egarens, que van guanyar 4-5 a Mataró a la primera volta, van perdre pel mateix marcador. El Terrassa va arribar a la mitja part guanyant 3-1 però el Mataró Quadis va capgirar el marcador amb un parcial de 0-3 i va entrar als darrers 8 minuts guanyant per un gol (3-4) però Òscar Aguilar va empatar a 4 a falta de 4 minuts. L'hongarès Arpad Babay, a falta de 17 segons, va marcar el definitiu 4-5 i el Mataró Quadis s'enduia els tres punts.

Avui dissabte s'han jugat els altres partits de la jornada, començant per dos derbis barcelonins. El primer de tots s'ha vist al barri de Sants, on el CE Mediterrani ha guanyat per tan sol un gol davant el CN Catalunya en un partit on els graciencs, amb qui ha debutat Jordi Millan, han començat dominant en el marcador però on el Mediterrani s'ha acabat imposant per 8-7. L'altre derbi barceloní ha tingut la Nova Escullera com escenari, on CN Barcelona i CN Atlètic-Barceloneta s'enfrontaven en el derbi de la Barceloneta. El conjunt mariner, líder invicte, s'ha imposat per un còmode 5-15 en un partit on ha començat molt bé (guanyava 2-6 al final del primer període) però que s'ha complicat abans del descans a causa d'un parcial de 3-0 a favor del cenebista que deixava el 5-6 al descans. A la segona part, però, els de Santi Fernández no han deixat opció als de Toni Esteller i han encadenat 9 gols consecutius fins al 5-15 final.

Mentre es jugaven els dos derbis barcelonins ho feia també el Sabadell a casa. El conjunt de Gabi Hernández rebia al Real Canoe Isostar, amb qui va perdre a la primera volta. Però avui els vallesans s'han endut els tres punts gràcies a l'ajustat 11-10 amb que ha finalitzat el partit.

També s'ha endut els tres punts els CN Sant Andreu, que rebia al CN Helios a la Pere Serrat. Igual que ha passat amb el conjunt femení, els andreuencs no han tingut cap problema per endur-se els tres punts i, amb 8 gols de Miguel Hernando, s'han imposat per 15-7.

El darrer partit de la jornada s'ha disputat a la piscina del cuer. El CN Montjuïc segueix sense puntuar i avui ha perdut per 4-10 davant el Waterpolo Navarra.