dijous, 24 de gener del 2013

Primera derrota a Europa però liderat assegurat

EL CN Atlètic-Barceloneta va perdre ahir al vespre a Marsella el seu primer partit a la Champions League d'enguany. Tot i la derrota, els mariners acabaran líders de grup gràcies a l'empat entre Vojvodina i Sintez Kazan.

Els 7 gols de Felipe Perrone no van servir per a que els mariners capgiressin el marcador // FOTO: natacio.cat
Tan sols un equip ha aconseguit sumar els tres punts a la piscina del Marsella aquesta temporada i d'això ja fa dos mesos. L'Atlètic-Barceloneta volia seguir amb la seva ratxa triomfant a Europa i el resultat del partit de la primera volta a la piscina de Sant Sebastià (15-4) podia fer pensar que el d'ahir era un partit fàcil. Res més lluny de la realitat. El conjunt francès va sortir molt fort i va comandar el marcador durant tot el partit, amb avantatges de fins a 3 gols (6-3 al descans). De res van servir els set gols de Felipe Perrone, ja que els mariners, tot i intentar la remuntada, es van quedar a un sol gol de l'empat.

Tot i aquest resultat els nois de Santi Fernández acabaran líders del grup C ja que el seu immediat perseguidor, el Sintez Kazan rus, va empatar a 6 ahir a Sèrbia davant la Vojvodina Novi Sad. La jornada de descans va ser pel Brescia italià

CN MARSELLA (11): Nicolas Simon, Pierre Chion, Nicolas Constantin (2), Frédéric Audon (2), Aubin Denux, Thibaut Simon (1), Guillaume Dino, Mathias Olivon, Miroslav Randic (2), Mickael Bodegas (3), Igor Kovacevic, Alexandre Camarasa (1) i Rémi Garsau.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (10): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, Víctor Flores, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat (1), Marc Minguell, Marc Roca, Fran Fernández (1), Anthony Martin, Felipe Perrone (7), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic i Mario Lloret.

Àrbitres: Balazs Fekete (HUN) i Vlaho Radicevic (CRO)

Parcials: 2-1 / 4-2 / 2-4 / 3-3