divendres, 15 de febrer del 2013

El Terrassa passa a semis suant

El CN Terrassa és el primer semifinalista de la Copa del Rei després de guanyar per 10-8 al CN Sant Andreu en un partit molt igualat.

El partit ha començat amb un Sant Andreu molt fort que s'ha avançat amb un 0-2 gràcies als gols d'Arnau Escarré i Marko Mijatovic. Durant els primers vuit minuts tan sols Jordi Pérez ha respost com s'esperava del Terrassa i ha marcat els dos gols primers gols egarencs. Javier Gorría, per la seva banda, n'ha fet un pel Sant Andreu i s'ha arribat al primer descans amb 2-3 al marcador.

Al segon quart és quan s'ha vist un millor Terrassa i un Sant Andreu més adormit. Abraham Alcaide ha fet mal des de la boia, marcant l'empat a 3 als pocs segons de reprendre's el partit i Òscar Aguilar ha transformat el primer penal del dia, de Santís sobre el mateix Alcaide. Sergi Mora ha fet el cinquè del Terrassa davant un Sant Andreu espès. Però Eric Brugué ha marcat la seva primera vaselina i el Sant Andreu s'ha reenganxat al partit. Abans del descans, però, David González ha marcat el 6-4 pel Terrassa.

Un descans que ha provat molt bé al Sant Andreu que ha sortit com a l'inici del partit, amb un 0-2 a favor que li han permès igualar el partit a 6 gràcies als gols d'Eric Brugué (amb una gran vaselina) i Albert Marimón. Però el Terrassa ha sabut reaccionar i gràcies a Sergi Mora, Òscar Aguilar (en una jugada embolicada que ha acabat amb l'exclusió de Santís) i Jordi Pérez han tornat a donar l'avantatge pels vallesans. Dani Hernández, poc després del 9-6, ha marcat el 9-7 amb el qual s'ha arribat al final del tercer període.

Ho ha tornat a intentar el Sant Andreu a l'inici del darrer període, amb un gol de Tomas Bruder aprofitant la tercera exclusió de Ricard Alarcón. Javier Gorría hagués pogut empatar a 9 si hagués transformat un penal que ha suposat l'expulsió amb substitució de Jordi Pérez, però Diakonow, qui ha fet un gran partit, ha enviat la pilota a córner. El Terrassa ha patit però ha marcat el definitiu 10-8 gràcies a un penal de Brugué que ha transformat Òscar Aguilar.

D'aquesta manera el Terrassa passa a les semifinals, on s'enfrontarà amb el vencedor del Real Canoe Isostar - CN Barcelona.

CN TERRASSA (10): Michal Diakonow, Adrià Sanz, Sergi Mora (2), Ricard Alarcón, Òscar Aguilar (3), Dani Blánquez, Donat Galeev, Abraham Alcaide (1), Jordi Pérez (3), Ivan Gallego, Esteban Gómez, David González (1) i Xavi Serra. E: Dídac Cobacho.

CN SANT ANDREU (8): Ramon Santís, Héctor Pérez, Albert Marimón (1), Javier Gorría (1), Dani Hernández (1), Àlex Ortega, Marko Mijatovic (1), Pau Venteo, Eric Brugué (2), Ricardo Gracia, Arnau Escarré (1), Tomas Bruder (1) i Pau Vall. E: Carlos Bellón

Àrbitres: Jaume Moliner i Joan Carles Colominas, tots dos catalans
Parcials: 2-3 / 4-1 / 3-3 / 1-1