diumenge, 10 de febrer del 2013

El Terrassa s'endú el derbi vallesà

La victòria egarenca en el derbi contra el Sabadell deixa al líder, l'Atlètic-Barceloneta, nou punts per davant de la parella vallesana al finalitzar la quinzena jornada de la Divisió d'Honor masculina.
Sergi Mora va marcar el gol de la victòria a falta de 2 segons // el9.cat
A dos segons de la botzina va aconseguir ahir Sergi Mora el gol de la victòria pel CN Terrassa en el derbi vallesà davant el CN Sabadell. El partit va estar dominat en el marcador pel Terrassa, amb avantatges de fins a 4 gols (6-2 abans del descans) però el Sabadell va saber reaccionar i va empatar diverses vegades el partit. Al final, però, els punts es van quedar a Terrassa gràcies al gol de Mora. Tot i això, el Sabadell segueix segon gràcies a la diferència de gols general.

Qui no cedeix ni un sol punt és el CN Atlètic-Barceloneta. El conjunt mariner s'enfrontava al CE Mediterrani en el derbi barceloní de la jornada. Santi Fernández va donar descans a Dani Pinedo i Felipe Perrone en vistes a la Copa del Rei del cap de setmana que ve. Tot i això, l'Atlètic-Barceloneta es va imposar per 6-10 en un partit que es repetirà divendres als quarts de final de la Copa.

Partits complicats els que enfrontaven al CN Sant Andreu i al CN Catalunya amb el Real Canoe Isostar i el Waterpolo Navarra respectivament. Els dos equips catalans necessitaven puntuar per no despenjar-se de la lluita pels play-off i tots dos van aconseguir puntuar. El Catalunya va vèncer per 7-5 al Navarra mentre que Sant Andreu i Real Canoe Isostar van empatar a 10.

Els dos darrers partits de la jornada es van disputar a la piscina del CN Montjuïc i van acabar tots dos amb golejada. El CN Barcelona va jugar de local a Montjuïc al disputar-se els Campionats d'Espanya Màster a la seva piscina i va resoldre el partit davant el CN Helios per 13-3. Tot just després, el CN Mataró Quadis es desfeia del Montjuïc per un contundent 3-21.