divendres, 15 de febrer del 2013

La Copa mola


Com bé deia el president del Còrdova, la Copa mola. Que podria molar més? Si. Com tot en aquesta vida. Però ja és aquí la Copa i enguany em fa especial il·lusió. No es fa de speaker d'una Copa cada dia ni el club que l'organitza fa el centenari cada any. Per mi, la Copa mola.

Que molaria més si la final no fos a dos quarts de tres del migdia d'un diumenge? Si, clar que si. Però a les 12 hi ha bàsquet (FIATC Joventut - Uxue Bilbao Basket) i si volem que Esport3 doni la final doncs ens hem d'adaptar a l'horari. Cap problema, millor que la facin per la tele i tenir les grades buides perquè la gent dina.

Però en general, la Copa mola. Dels partits de quarts de final em quedo amb el Canoe-CNB. Crec que el Canoe és lleugerament favorit, i més tenint en compte la baixa de Balatoni pel CNB. Però a un sol partit mai se sap (i si no que li ho preguntin al Madrid de bàsquet). La resta d'emparellaments tenen, per mi, un clar favorit: Terrassa, Atlètic-Barceloneta i Sabadell. No negaré que estaria bé que Sant Andreu, Mediterrani o Navarra eliminés a un dels tres grans, però no hi confio massa...


I la Copa mola perquè dissabte es combina les semifinals de Copa amb unes jornades tècniques que ha organitzat la FCN. Animo a tothom a assistir-hi perquè crec que poden ser molt interessants.

I la Copa mola però Horta mola més. Dissabte dia complet: Copa i a la tarda partit a Olot. En resum, #WaterpoloNonStop

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada