divendres, 1 de març del 2013

Excel·lent per Irene González. Cum laude per Eli Gazulla (13-7)

El Sant Feliu, equip organitzador d'aquesta Copa de la Reina, completa el quadre de semifinalistes després de vèncer amb claredat al Saragossa per 13-7.

Eli Gazulla ho ha aturat pràcticament tot // Foto: Marta Garcia
Amb una grada plena a vessar animant a l'equip local ha començat el darrer partit del dia, si bé les coses no han començat com els santfeliuencs voldrien. Tres gols seguits del Saragossa (dos d'Andrea Blas i un de Patricia Genzor) han fet pensar a alguns que el Sant Feliu oferiria un altre partit al qual ha habituat a la grada. I és que el Sant Feliu és el cuer de la classificació de Divisió d'Honor, tot i que veient el partit d'avui ningú ho diria. La màgia de la Copa s'ha instal·lat a la banqueta local i del 0-3 de mitjans del primer període s'ha passat al 6-5 amb el qual s'ha arribat al descans.

A partir del 0-3 el Sant Feliu ha tirat de la veterania de Cristina López en atac i d'Eli Gazulla sota pals, a les quals s'ha afegit puntualment Laura Vizcaíno, en especial al tram final del partit. Fins que ha aparegut Irene González. La jove jugadora, encara en edat juvenil, ha marcat gairebé a la perfecció a Andrea Blas, subcampiona olímpica i màxim perill del Saragossa, i tampoc s'ha quedat curta en atac, marcant un total de 4 gols i assistint-ne a un parell més.

Equip i afició han estat una pinya // Foto: Marta Garcia

Un tercer quart esplèndid del Sant Feliu, amb un 4-0 de parcial i amb una Eli Gazulla espectacular aturant fins i tot un penal, han portat el partit a un 10-5 que feia que la grada vibrés a cada jugada. L'afició local no ha deixat d'animar en cap moment i això ha esperonat a les jugadores del Sant Feliu, que obligaven a les jugadores aragoneses a provar llançaments llunyans i poc encertats.

Ja als darrers 8 minuts de joc el Saragossa ha provat de capgirar el marcador i ha marcat 2 gols en menys d'un minut i mig. Però el Sant Feliu no estava disposat a perdre el partit i ha marcat tres gols més abans d'acabar el partit, tots tres de Laura Vizcaíno.

Amb la botzina final l'alegria ha estat extrema al Complex de Sant Feliu. L'equip de casa té demà l'oportunitat de jugar una semifinal de Copa de la Reina ni més ni menys que contra el Sabadell Astralpool.

CN SANT FELIU (13): Eli Gazulla, Marina Fernández, Milagros López, Rosa Mari Paredes (1), Laura Vizcaíno (4), Laura Villà, Cristina López (3), Mònica Bargalló, Ana Maria Dalmases, Irene González (4), Xènia Font, Meritxell Pérez (3) i Coral Roda. E: Rafa López.

EW ZARAGOZA (7): Paula Bugallo, Laura Gómez (1), Pallavi Menon, Raquel Ara, Alicia Montaner, Laura Palomar, Andrea Blas (3), Paula Esteban, Patricia Genzor (1), Victoria Barrios, Beatriz Ajovin, Julia Tazueco (2) i Andrea Corao. E: Fran Orizo.

Àrbitres: Oriol Jaumandreu i Yolanda Ruiz, tots dos catalans.
Parcials: 1-3 / 5-2 / 4-0 / 3-2