dilluns, 8 d’abril del 2013

Mutriku 2013, encara hi ets a temps. T'ho perdràs?

Com cada any, el proper mes de juliol el port de Mutriku (Guipúscoa) acollirà una nova edició del Torneig de Waterpolo Platja que organitza l'Urbat-Urkotronik IKE. Aquest torneig, que compta amb categoria sènior masculina, sènior femenina i infantil mixta, celebrarà aquest estiu la seva setena edició amb la participació ja confirmada de 18 equips.


En categoria sènior masculina, a la qual es poden inscriure un màxim de 12 equips, hi ha confirmats 10 equips. Entre aquests equips hi destaca el campió de la darrera edició i equip de Divisió d'Honor, el CN Sant Andreu. També ha confirmat la seva participació el campió de la cinquena edició, la Universitat Autònoma de Barcelona. A més a més, a Mutriku hi seran presents diversos representants del waterpolo basc, cas de l'Askartza (que milita a Primera Divisió) o el Bidasoa XXI, classificat per la fase d'ascens a Segona Divisió. Enguany, a més, és probable la participació d'un equip italià i un croat.

Pel que fa a la categoria femenina ja han confirmat la seva assistència les vigents campiones que, a l'igual que passa en categoria masculina, és el CN Sant Andreu. És en aquesta categoria que es comptarà amb la presència d'una jugadora estel·lar. Ja ha confirmat la seva assitència la qui fins aquest estiu ha estat capitana de la selecció italiana i és vigent campiona d'Europa: Elisa Casanova. Després de la seva participació als Jocs Olímpics de Londres i un cop retirada del Setterosa, la boia transalpina acudirà aquest estiu al Torneig de Mutriku. En el seu palmarès hi destaca una lliga italiana, una Copa LEN, una Champions Cup i dues Supercopes LEN a més de l'or europeu d'Eindhoven 2012.

En aquest torneig femení ja hi ha confirmats quatre equips, amb la qual cosa encara hi ha places per a poder jugar contra un equip de la màxima categoria estatal com és el Sant Andreu i contra una jugadora del nivell d'Elisa Casanova.

En categoria infantil ja estan plenes les quatre places del torneig i, per tant, es dóna per tancada la inscripció.

Si el teu equip sènior, bé sigui masculí o femení, està interessat en participar en aquest torneig podeu enviar un mail a torneomutriku@gmail.com i se us proporcionarà tota la informació necessària.

Si no sabeu què fer el 12 i 13 de juliol a què espereu? Mutriku #WaterpoloNonStop da ere!!!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada