divendres, 12 d’abril del 2013

Sortejada la fase d'ascens a Primera Femenina

Ja es coneix el calendari del Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina, que es disputarà a la piscina de l'AESE els dies 4 i 5 de maig.



Enguany, tan sols 4 equips de la Zona 1 s'han inscrit en aquest Campionat que dóna bitllet per a jugar a Primera Divisió la temporada que ve. Dels 4 inscrits 3 ja van disputar la fase d'ascens la temporada passada. Serà la tercera participació seguida de l'AESE, que ha tingut l'ascens a tocar les dues darreres temporades (va quedar en segona posició a Ceuta'11 i L'Hospitalet'12). També repeteixen, però per quarta vegada consecutiva, les noies del CW Castelló, cinquenes la temporada passada. Les altres repetidores són les jugadores de la Poli de València, sisenes l'any passat a L'Hospitalet.

Qui torna a intentar l'ascens després d'haver renunciat l'any passat a Primera és el CN Martorell. Les noies de Joan Pérez han fet una lliga pràcticament perfecte, perdent únicament un sol partit (precisament davant l'AESE) i intentaran retornar a la categoria on van jugar de la temporada 2009/10 a la 2011/12.


El calendari (disponible també al blog de l'AESE) és el següent:

Dissabte 4 de maig:
13,00 h. CN Martorell - CW Castelló
14,30 h. AE Santa Eulàlia - Univ. Pol. València

18,00 h. CN Martorell - Univ. Pol. València
19,30 h. AE Santa Eulàlia - CW Castelló

Diumenge 5 de maig:
11,30 h. Univ. Pol. València - CW Castelló
13,00 h. AE Santa Eulàlia - CN Martorell  

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada