dissabte, 11 de maig del 2013

Darrera jornada de la DH Femenina


La Divisió d'Honor femenina ha arribat al final de la lliga regular. Sabadell Astralpool - Mediterrani i Mataró El Tot - Madrid Moscardó, duels de semifinals.

Clara Espar, amb 110 gols, ha acabat com a màxima golejadora de la lliga regular // Foto: rfen.es

La fase regular ha arribat avui a la seva fi amb tots els partits en horari unificat a la tarda. Tot i que poques coses quedaven encara per decidir, la tarda no ha ofert sorpreses. Els cinc primers classificats han guanyat els seus partits, amb la qual cosa res ha variat en la classificació.

El líder, l'intractable Sabadell Astralpool, ha golejat a La Latina per 26-5 i acaba la fase regular sumant els 66 punts possibles. A 10 punts de distància, i amb la segona plaça assegurada ja abans d'aquesta darrera jornada, el Mataró El Tot tampoc ha patit per guanyar a l'EW Saragossa. Les maresmenques han guanyat per 17-7. Aquests dos equips tindran el factor piscina a favor en la ronda de semifinals.

Els altres dos semifinalistes, classificats tots dos des de fa algunes jornades, seran el Madrid Moscardó i el Mediterrani. L'ordre, però, no s'ha decidit fins aquesta tarda. L'equip madrileny, que jugava a casa, seria tercer si guanyava al Terrassa. I així ha estat. El 9-6 final donava la tercera plaça al Madrid Moscardó. El Mediterrani, tot i guanyar a la piscina del ja descendit Concepción (6-19), serà finalment quart. Els 10 gols de Clara Espar en aquest partit la confirmen com a màxima golejadora de la competició amb 110 gols.

El darrer partit amb representació catalana de la jornada ha enfrontat a la Pere Serrat al Sant Andreu i al Sant Feliu. Les andreuenques, amb una Gemma Casasayas molt inspirada en atac, han vençut per 14-8 al cuer de la competició. En aquest partit han debutat amb el primer equip del Sant Andreu les joves jugadores infantils Mireia Guiral i Maria Hernández.

DH Femenina - J21
CN Madrid Moscardó 9-6 CN Terrassa
AR Concepción 6-19 CE Mediterrani
CW Dos Hermanas Emasesa 14-3 Waterpolo 98 02
CN Sant Andreu 14-8 CN Sant Feliu
CN Sabadell Astralpool 26-5 CN La Latina
CN Mataró El Tot 17-7 AR Concepción

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (66 pts)
2.- CN Mataró El Tot (56 pts)
3.- CN Madrid Moscardó (48 pts)
4.- CE Mediterrani (46 pts)
5.- CN Sant Andreu (40 pts)
6.- EW Saragossa (36 pts)
7.- CW Dos Hermanas Emasesa (24 pts)
8.- CN Terrassa (24 pts)
9.- CN La Latina (24 pts)
10.- Waterpolo 98 02 (11 pts)
11.- AR Concepción (6 pts)
12.- CN Sant Feliu (6 pts)

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada