dissabte, 25 de maig del 2013

El Sabadell Astralpool alça l'onzena Lliga

El CN Sabadell Astralpool ha tancat una nova temporada perfecta aconseguint la Lliga. És el cinquè títol de la temporada de l'equip de Nani Guiu.

Les jugadores del CN Sabadell Astralpool, campiones de Lliga // foto: rfen.es

Amb dos gols de Pili Peña i un de Jennifer Pareja, el primer parcial de 3-0 a favor del Sabadell Astralpool ja feia presagiar que el partit d'avui poca cosa tindria a veure amb el partit vist dijous. Les vallesanes no es volien deixar sorprendre pel Mataró El Tot i les mataronines, conscients de que era molt complicat repetir la bona actuació de dijous, no volien repetir el dolorós 16-1 de la segona volta de la lliga. Per part del Mataró El Tot, només Marta Bach, en superioritat, ha aconseguit marcar abans del primer descans.

El conjunt de Nani Guiu ha ampliat una mica més la seva avantatge durant el segon període fins arribar al 6-3 del descans mentre que el tercer període ha estat el més igualat del partit. Un gol per cada equip (Jennifer Pareja pel Sabadell Astralpool i Ciara Gibson pel Mataró El Tot) i bones actuacions de les porteres, sobretot de Carla Rodríguez, han estat la tònica d'aquest tram de partit.

La renda del Sabadell Astralpool s'ha anat ampliant en els darrers vuit minuts, moment en que el Mataró El Tot ha acusat els excessius esforços dels darrers dos partits. Les vallesanes han fet un parcial de 5-3 i han acabat guanyant el partit per 12-7. D'aquesta manera el Sabadell Astralpool s'alçava amb el seu onzè títol de lliga, el tercer consecutiu, i empata amb el Mediterrani com a equip amb més lligues.

CN Sabadell Astralpool (12): Laura Ester, Mati Ortiz, Helena Lloret, Anni Espar, Gabriela Szucs (3), Jennifer Pareja (4), Emma Hansen, Maica Garcia, Pili Peña (2), Marta Recio, Olga Domènech (2), Judith Forca (1) i Maria Elena Sánchez. E: Nani Guiu.

CN Mataró El Tot (7): Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera, Mar Llisterri (1), Roser Tarragó (3), Francesca-Painter Snell (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Mireia Castellà, Chloe Wilcox i Mireia Nedderman. E: Vicens Tarrés.

Parcials: 3-1 / 3-2 / 1-1 / 5-3
Àrbitres: Poli Baños (Balears) i José Blanch (Andalusia)