diumenge, 5 de maig del 2013

Sabadell i Atlètic-Barceloneta sumen el primer punt

Els dos primers classificats de la lliga regular de Divisió d'Honor masculina han guanyat a domicili el primer punt de les semifinals.

El Canoe Isostar va començar bé, però l'Atlètic-Barceloneta va capgirar el partit // Foto: rfen.es

Les semifinals de la Divisió d'Honor masculina van començar ahir dissabte i els dos favorits, CN Atlètic-Barceloneta i CN Sabadell, van complir els pronòstics i es van endur el primer punt de les semifinals. Els sabadellencs s'enfrontaven al CE Mediterrani i van guanyar al barri de Sants per 6-15 en un partit on van dominat des del primer moment.

Per la seva banda, l'Atlètic-Barceloneta es va desplaçar a Madrid per reeditar la final de Copa del Rei. El Real Canoe Isostar va dominar durant els primers minuts de partit en un partit que marcava un empat a 5 al descans. Els dos darrers períodes, però, van ser clarament mariners, i l'Atlètic-Barceloneta es va acabar enduent el partit per 6-11. Felipe Perrone, amb 5 gols, va ser el màxim golejador del partit.

El segon partit de semifinals es disputarà aquest dimecres al vespre a la piscina barcelonina de Sant Sebastià i a la Carles Ibars de Sabadell.