dissabte, 6 de juliol del 2013

A mig Campionat d'Espanya Cadet

Escric aquestes línies mentre els jugadors de Rubí i Canoe comencen a entrar a la piscina per escalfar. Fins ara la piscina ha estat quieta, silenciosa i a les fosques. Ara torna a començar la festa. Una festa que durarà fins ben bé les 9 del vespre i on veurem 4 partits més, els darrers de la fase de grups.

Del Campionat d'Espanya cadet masculí podríem dir-ne moltes coses. Veient el que he vist fins ara, l'Atlètic-Barceloneta és el gran favorit. Del seu grup l'acompanyarà a les semifinals el Terrassa, qui també ha guanyat els seus dos partits. Mediterrani i Tres Cantos (l'equip més fluix del torneig) jugaran del 5 al 8.

L'altre grup està molt més renyit. El Canoe suma 6 punts i ara es juga el liderat amb el Rubí. Un Rubí que ha perdut als penals davant el Caballa a primera hora del matí. Tot pot passar en aquest grup, però si hagués d'apostar per algú diria que el Rubí guanyarà i passarà primer de grup, amb el Canoe de segon. Caballa i Sevilla quedarien tercer i quart de grup en la meva porra.

Demà jornada de semifinals i finals. I posarem punt i final a un altre Campionat d'Espanya que ens deixa deures damunt la taula. El primer: l'arbitratge. El nivell és bo, però no es pot arbitrar a un sol àrbitre. I és una cosa en la que estem tots d'acord. Solucionem-ho, si us plau.

PS: Si, és molt més fàcil fer una porra quan queda només un partit, hehehe

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada