dimarts, 16 de juliol del 2013

Noves experiències: el Beachpolo PdA

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Platja d'Aro la primera edició del Beachpolo. 6 equips van formar part del torneig i, la veritat, és que tot va sortir molt bé. Per molts era la primera experiència amb pilota groga, aigua salada i onades. Per mi ha estat la primera experiència d'arbitrar dins un caiac (#TrueStory).

El torneig en si va tenir un nivell força bo. Dels 6 equips n'hi havia dos (Premià i Horta) amb jugadors tots provinents d'un mateix club. Un grapat de jugadors en actiu a DHM va formar el Platja d'Aro i el Barcino Jaked mentre que alguns màsters i veterans es van ajuntar sota el nom de Master (disputant la final amb un fitxatge de darrera hora: Rubén Michavila). El sisè equip va agrupar a "agents lliures", amb dos danesos dins la plantilla i alguns jugadors de Sabadell.

Durant la jornada de dissabte es van jugar 4 de les 5 jornades de la lliga regular, acabant amb un quadruple empat a 6 punts entre el 2n i el 5è. Diumenge al matí es va disputar la cinquena jornada i a partir de la 1 les semifinals. Després de dinar es van jugar les finals que van acabar de determinar la classificació, amb el Platja d'Aro com a campió després de vèncer 6-5 al Màsters mentre que el Barcino Jaked va completar el podi al guanyar al Beach Horta. Els premis individuals van recaure en Cristina Pérez (Beach Horta) com a millor jugadora, Tomàs Àvila (Màster) com a millor porter i Marc Larumbe (Platja d'Aro) com a millor jugador.

Classificació final
1.- Platja d'Aro
2.- Màster
3.- CW Barcino Jaked
4.- Beach Horta
5.- CN Premià
6.- Free Agents

L'any que ve hi tornarem, segur. Millorant les coses bones que ha tingut el torneig i corregint les errades. Gràcies a tots els participants i a l'Enric Arnella i l'Albert Fandos per haver-me deixat donar un cop de mà (ei, però la factura de l'after sun quan la cobro?).

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada