dilluns, 1 de juliol del 2013

Per treure's el barret

Ahir es van acabar els Campionats de Catalunya. Han estat cinc grans dies de waterpolo en un marc incomparable. Han estat 85 partits en 5 dies, una cosa gens fàcil d'organitzar. La sensació general que he pogut copsar ha estat d'èxit. I pels que ens hi hem deixat la pell (o la veu) és una satisfacció enorme. Gairebé cada dia he arribat a casa passada la mitjanit però content i amb la satisfacció d'haver posat el granet de sorra en aquesta competició.

Esportivament parlant he vist coses que m'han agradat molt. He vist la gran feina que fan a Terrassa en totes les categories. He vist com a Rubí i a Sant Feliu es van generant fruits. He vist com Mediterrani i Sabadell competeixen per dominar el waterpolo femení. He vist com els benjamins cada vegada arrosseguen més gent. He vist la il·lusió de les noies del Manresa de ser allà. He vist com alguns clubs van millorant i ja comencen a treure el cap entre els 8 primers. Podeu veure tots els resultats i classificacions clicant aquí.

M'ha agradat molt veure també com presidents de clubs, entrenadors d'equips absoluts i jugadors de Divisió d'Honor s'han apropat a la Municipal de Montjuïc a veure el futur del waterpolo de casa nostra.

Crec que cal felicitar a la Federació Catalana de Natació per haver ajuntat tots els campionats en cinc dies a la Municipal de Montjuïc i a la Picornell. Amb molts d'ells no hi havia treballat mai i m'he sentit molt a gust i m'ho he passat molt i molt bé. L'esforç que hem fet entre tots ha estat titànic. No ha estat només un esdeveniment esportiu de grans dimensions. Ha estat molt més. Entre tots ens hem adonat que aquesta instal·lació està infrautilitzada i estem tardant en fer funcionar la neurona per a obrir-la més sovint al waterpolo.

A tots els que us heu apropat a veure waterpolo i a gaudir de la festa moltes gràcies. Ahir vaig sentir que l'any que ve la faríem més grossa. Jo m'apunto!!!

Imatge d'ahir al vespre abans de marxar cap a casa. 1400 jugadors han passat per aquí aquests 5 dies

2 comentaris :

  1. Como dice Sergi , 5 dias de waterpolo intenso Y que desde la grada felicitar a la FCN y voluntarios por la organización Y por la faena hecha .
    MOLTES GRACIES.

    ResponElimina
  2. Increíble... Genial idea... Enorme esforç.... Fantàstics resultats.

    Una dada més... Prop de 80 àrbitres i 60 auxiliars han participat i fet possible aquest 5 dies de WP.

    Tots junts aconseguirem grans objectius. Visca el WP.

    ResponElimina