dijous, 3 d’octubre del 2013

Primeres passes

Dimarts 24 vam iniciar el nou projecte de Mataró B i avui hem tancat la segona setmana d'entrenaments de pretemporada amb molt bones sensacions. Han estat 7 sessions amb molta càrrega física però també amb molta pilota i "classes del nou reglament" (ja en parlarem d'això...). Amb la plantilla pràcticament tancada i pendents només de la possible incorporació d'una altra portera i d'una altra esquerrana, el nostre grup consta de 15 noies d'entre 17 i 32 anys. El grup es va formant i poc a poc es van tornant a conèixer dins l'aigua. És fantàstic veure com dia rere dia els mecanismes que tenien oxidats van sortint millor

La primera experiència en partit la vam viure dissabte passat a Martorell, on vam perdre 18-6 però on vam poder percebre moltes coses positives. Van recordant com es juga a waterpolo, encara que la forma física no sigui l'adequada. Tot i això encara som un equip molt tendre i ens falta molt de rodatge. Ens hem d'acostumar a patir més i a sacrificar-nos, especialment en defensa. També cal treballar la coordinació de l'equip, tant en atac com en defensa. Però les ganes no ens les traurà ningú. Un detall: la resposta de l'equip a la falta de forma física i al 18-6 va ser quedar dilluns per nedar 2000 metres en sèries llargues i piscina de 50. Són conscients de què els falta i han posat fil a l'agulla. La il·lusió i les ganes que transmeten són impagables i poder treballar en aquestes condicions és molt gratificant. El marge de millora és enorme, tant individualment com col·lectiva i, encara que no em vull marcar cap objectiu tant aviat, sé quin és el seu: guanyar tants partits com sigui possible. En principi (i si res no canvia) el nostre debut en competició està fixat pel dissabte 19 d'octubre a Molins de Rei.

Aquesta temporada la Segona Divisó ha estat dividida en dos grups. Nosaltres començarem des d'abaix de tot, al grup del 8 al 13, amb altres 3 equips nouvinguts a la competició (Sant Adrià, Granollers i Figueres) i els dos darrers classificats de la temporada passada (Molins de Rei i -a causa de la renúncia de l'Olot- Catalunya). Al grup de dalt hi haurà Martorell, AESE, Vallirana, GEiEG, Horta, Badia i Sallent. Veig un parell de favorits clars en cada grup, però a l'igual que la temporada passada tot pot passar i espero que hi hagi una segona fase (la lliga del nostre grup acaba el 15 de febrer) que ens permeti enfrontar-nos contra algun dels equips de dalt.

Queden 16 dies pel debut en lliga i molts deures per fer. De moment, descans fins dimarts. I a partir de dimarts seguirem picant pedra.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada