dijous, 19 de desembre del 2013

De menys a més

El cap de setmana passat es va acabar la primera volta a la Segona Divisió femenina. 6 jornades al grup 1-7 i 5 jornades al grup 8-13. La classificació al finalitzar aquesta primera volta ha estat la següent.

Grup 1-7
1.- CN Martorell (12pts)
2.- UE Horta (9pts)
3.- CN Badia (8pts)
4.- AE Santa Eulàlia (6pts)

5.- GEiEG (4pts)
6.- CN Vallirana (3pts)
7.- CN Sallent (0pts)

Grup 8-13
1.- CW Sant Adrià (10pts)
2.- CN Molins de Rei (8pts)
3.- CN Mataró B (6pts)
4.- CN Catalunya (4pts)
5.- CW Figueres (2pts)
6.- CN Granollers (0pts)



Per a nosaltres, a Mataró, ha estat una primera volta on hem anat de menys a més. Dues derrotes en els dos primers partits de la temporada (9-5 a Molins de Rei i 3-12 contra St.Adrià) i tres victòries seguides (9-18 a Granollers, 9-21 a Figueres i 9-4 a casa davant el Catalunya dijous passat). Fa encara no tres mesos que l'equip està format i els fruits del treball van arribant. L'equip pica pedra cada dimarts i cada dijous i cada vegada els partits ens surten més rodons. Els nervis del primer dia a Molins ja han desaparegut. L'esgotament del dia de Sant Adrià ja no hi és. Les badades defensives del dia de Granollers ja no han aparegut més. A Figueres vam fer un molt bon partit en atac i a casa contra el Catalunya vam saber defensar com no ho havíem fet fins ara. Fa setmanes que de cada entrenament en traiem coses positives, que cadascú va trobant la seva ubicació dins l'aigua i les peces del puzzle cada vegada encaixen amb més facilitat. La prova d'això és que l'entrenament de dissabte passat va anar de perles, amb molta rotació en tots dos equips i, a vegades, jugant en posicions no habituals. I després de l'entrenament dimarts, on vam comptar amb l'ajuda dins l'aigua de la Roser Tarragó (què fàcil sembla el waterpolo quan la veus jugar), podem estar tranquil·les de que a la segona volta se'ns escaparan molt poquets punts.

Entrenar amb les millors ens farà millors
Qui ens hauria dit a mitjans de setembre que podríem estar lluitant per colar-nos al grup del 5 al 9? Qui ens hauria dit que ho faríem bé, guanyaríem i gaudiríem tant del waterpolo? Depèn de nosaltres i estic segur que a Mataró ens espera una segona volta amb molts bons resultats. La primera cita és aquest dissabte a casa (19:30) davant el Molins de Rei. Qui s'apunta?

#WaterpoloNonStop


dimecres, 11 de desembre del 2013

Anuari del Waterpolo Català 2013/2014

Des d'aquesta semana podeu encarregar ja l’edició d’enguany de l’Anuari del Waterpolo Català. L’edició 2013/2014 és ja la cinquena d’aquesta obra que recull en 164 pàgines (32 més que l’edició de l’any passat) tots els equips catalans des d’alevins fins a absoluts. Això vol dir que hi ha representats més de 2500 jugadors i jugadores de 197 equips pertanyents a 35 clubs d’arreu de Catalunya.

Una de les novetats d’enguany és que, per primera vegada, l’Anuari es vendrà a alguns clubs que es quedaran amb una part dels ingressos del llibre generant, d’aquesta manera, una nova font d’ingressos per les seccions de waterpolo.




A la portada d’enguany, desvelada ahir, hi veiem quatre dels principals jugadors del nostre país (Anni Espar, Marta Bach, Iñaki Aguilar i Marc Minguell) en un fons de molts bons records per al nostre esport, la piscina Picornell.

Una vegada més (i ja en van 5) m'he de treure el barret davant en Dani Pajuelo. Felicitats per la feina feina crack!


dimecres, 4 de desembre del 2013

Llistat provisional per al 3r Open Turbo Christmas Cup

La Federació Catalana de Natació ha fet pública avui la llista provisional d'equips inscrits al 3r Open Turbo Christmas Cup tant en categoria alevina com en categoria benjamina. La competició alevina es disputarà a Sabadell els dies 27 i 28 de desembre, mentre que els benjamins jugaran a Molins de Rei el 28 i 29 de desembre. Tota la informació referent a aquesta competició la podreu trobar clicant aquí per l'aleví o bé aquí pel benjamí

CATEGORIA ALEVINA
1.- CN Mataró
2.- CN Granollers
3.- CN Catalunya
4.- UE Horta
5.- CN Sabadell
7.- CN Montjuïc
8.- CN Atlètic-Barceloneta
9.- CN Sant Feliu
10.- CN Molins de Rei
11.- CN Rubí
12.- CN Poble Nou
13.- CN Olot
14.- CE Mediterrani
15.- CN Martorell
16.- CN Helios (Aragó)
17.- CN L'Hospitalet
18.- FC Dauphins Sète (França)
19.- CW Elx (País Valencià)
20.- EM El Olivar (Aragó)
21.- CN Barcelona
22.- Stadium Casablanca (Aragó)
23.- CW Morvedre (País Valencià)
24.- CN Premià


CATEGORIA BENJAMINA
1.- CN Catalunya
2.- CN Granollers
3.- CN Mataró
4.- UE Horta
5.- CN Sabadell
6.- CN Sant Andreu
7.- CN Montjuïc
8.- CN Atlètic-Barceloneta
9.- CN Sant Feliu
10.- CN Martorell
11.- CN Rubí
12.- CN Poble Nou
13.- CE Mediterrani
14.- CN Vallirana
15.- CN Molins de Rei
16.- CN Barcelona
17.- CN Terrassa


PALMARÈS ALEVÍ
2012
  1.- CN Atlètic-Barceloneta
  2.- RN Savona
  3.- CN Barcelona

2011
  1.- CN Sant Andreu
  2.- CN Barcelona
  3.- CN Terrassa

dilluns, 2 de desembre del 2013

Jennifer Pareja, Millor Jugadora Europea per davant Laura Ester


La jugadora del CN Sabadell, Jennifer Pareja, ha estat nomenada avui Millor Jugadora Europea després d'haver aconseguit el 50,7% dels vots. D'aquesta manera Jennifer Pareja, qui l'any passat va quedar en tercera posició darrera Anni Espar i Tania di Mario, arrodoneix un 2013 impressionant amb la Lliga, Copa de la Reina, Supercopa d'Espanya, Copa Catalunya, Champions i Or Mundial a part d'altres distincions individuals i que pot tancar alçant la Supercopa d'Europa dissabte que ve a Moscou.

Jennifer Pareja suma un nou reconeixement // Foto: el9.cat

En segona posició ha quedat la també jugadora del Sabadell Laura Ester amb un 35,2% dels vots, mentre que la jugadora hongaresa del Sabadell Gabi Szücs ha estat quarta. Pel que fa a la categoria masculina ha sortit escollit l'hongarès Denes Varga per davant del seu compatriota Viktor Nagy.

Un nou èxit per al waterpolo català. Enhorabona Jennifer i Laura!!!


Waterpolo femení
1. Jennifer Pareja (50,7 %)
2. Laura Ester (35,2%)
3. Alexandra Antonova (RUS) (5,6%)
4. Gabriella Szücs (HUN) (5,6%)
5. Ekaterina Prokofyeva (RUS) (2,8%)

Waterpolo masculí
1. Denes Varga (HUN) (36,1%)
2. Viktor Nagy (HUN) (33,3 %)
3. Vanja Udovicic (SRB) (15,3% )
3. Aleksandar Ivovic (MNE) (12,5%)
5. Sandro Sukno (CRO) (2,8%)