dimecres, 8 de gener del 2014

Agenda (completament modificable) pel 2014

Ufff!!! Com costa això d'escriure!!! Bé, fora mandritis. Primer de tot Bon Any a tothom!!! Ja som al 2014, a mig cicle olímpic, a les portes d'un nou Campionat d'Europa... Un 2014 que es presenta molt interessant i on m'agradaria que tinguessin continuïtat aquelles iniciatives que van començar l'any passat (en especial el BCN Under-10 i el BWMF d'Andorra) i que tant bona pinta feien. No em vull marcar objectius de campionats a seguir, però si que us deixo un calendari d'aquells esdeveniments on m'agradaria passar-hi una estona al llarg d'aquest any:

La Picornell serà la seu de la Final Six, un dels esdeveniments waterpolístics del 2014 //Foto: Viquipèdia

FEBRER
Del 7 al 9: Copa del Rei (Barcelona). Les instal·lacions del Sant Andreu tornaran a ser la seu de la Copa del Rei, on tots intentaran prendre el primer títol de l'any a l'Atlètic-Barceloneta. A falta de dues jornades pel final de la primera volta ja hi ha 4 equips classificats (At.Barceloneta, Terrassa, Mataró Quadis i Sant Andreu).

Del 14 al 16: Copa de la Reina (Sabadell). Després de l'èxit organitzatiu de la Copa a Sant Feliu la temporada passada enguany serà el Sabadell l'amfitrió. Una competició on el premi al qual poden aspirar els altres participants és el de subcampió.

ABRIL
Del 17 al 20: II BCN WP Under 10 (Barcelona). Segona edició d'aquest torneig destinat a jugadors i jugadores alevins i que comptarà amb la participació de 24 equips provinents de 5 nacions diferents. Podeu consultar la llista de participants aquí.

MAIG
Del 2 al 4: Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina. Amb una de les seus pràcticament assegurada a Catalunya hi ha dues places per als equips catalans. Els meus favorits per aconseguir-les són Martorell i Horta.

Del 7 al 25: Play-off DH Masculina. Aquesta temporada el play-off es redueix a semifinals i final. Com la temporada passada, la final es jugarà al millor de cinc partits.

Del 14 al 25: Play-off DH Femenina. Semifinals i final al millor de tres partits en un play-off on s'esperen poques sorpreses.

Del 29 al 31: Final Six (Barcelona). La Picornell tornarà a veure bon waterpolo. El CN Atlètic-Barceloneta (classificat com organitzador) serà l'amfitrió del nou format de la final de la màxima categoria europea.

JUNY
Copa FANáticos (Saragossa). Desconec si es farà i, si és així, es disputarà amb aquest nom, però l'experiència d'aquest torneig aleví de la temporada passada no me la perdo. 

Finals dels Campionats de Catalunya. L'any passat va ser tot un èxit i pel 2014 és una de les cites que més espero. No hi ha encara data confirmada per un format que vol créixer respecte la temporada anterior.

JULIOL
Del 14 al 27: Campionat d'Europa (Budapest). Si l'economia m'ho permet les vacances d'enguany seran a Viena i Budapest. La selecció espanyola femenina es jugarà l'accés al pre-europeu de Lille (del 16 al 19 de gener) mentre que la masculina s'enfrontarà a Ucraïna els dies 15 de febrer i 2 de març per una plaça. S'accepten donatius per finançar el viatge :P

SETEMBRE
II BWMF Cup (Andorra la Vella). Un torneig adreçat a les categories infantil i cadet per a començar la temporada 2014/15. L'edició del 2013 va ser senzillament espectacular i pel 2014 no podem ser menys!

TARDOR
XI Torneo Poloamig@s (Saragossa). Per alguns és un torneig "de segona divisió". Per mi és la festa del waterpolo de picar pedra. Una altra manera de viure i veure el waterpolo, molt recomable! 

DESEMBRE
Turbo Christmas Cup. Serà la quarta edició en alevins i la segona en benjamins d'un torneig on, per diversos motius, encara no hi he pogut assistir. Espero poder tancar allà un gran 2014!!

Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada