divendres, 7 de febrer del 2014

Ja es coneix el cartell de la II Andorra BWMF Cup

La segona edició de l'exitós torneig Andorra BWMF Cup ja té el cartell oficial. Quan encara no s'ha obert el plaç d'inscripció d'equips, molts dels participants de l'any passat ja han manifestat a l'organització la seva intenció de tornar a ser a Andorra el proper mes de setembre. Així mateix, altres equips que no van participar en la primera edició també han fet arribar el seu interès pel torneig.

Enguany el torneig presenta diverses novetats. La primera és que es doblen el nombre d'equips participants. Si l'any passat van ser 16 equips en infantil i 16 equips en cadet aquesta temporada es dobla el nombre d'equips infantils (32) i el torneig cadet es divideix en dos: 24 equips cadets masculins i 8 equips cadets femenins. Això ha obligat a allargar la durada del torneig i, mentre l'any passat es disputaven simultàniament les dues categories, aquest any s'han separat en el temps. Del 30 d'agost al 3 de setembre es disputarà la categoria infantil i tot seguit, i fins al 7 de setembre, es disputaran els dos tornejos cadets.

Des de l'organització s'està treballant en la configuració d'una nova pàgina web però si teniu qualsevol dubte o esteu interessats en el torneig podeu contactar enviant un mail a info@bwmf.eu


Categories:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada