dimarts, 5 d’agost del 2014

L'ambició com a bandera

Pocs minuts després de dos quarts d'una del migdia ha començat la roda de premsa on el CN Mataró La Sirena ha presentat la temporada 2014/15. Sota un tendal habilitat a la terrassa de la Joan Serra el conjunt maresmenc ha donat a conèixer les línies mestres de l'equip femení, entrenat per segona temporada per Florin Bonca. A la taula hi seien el president de l'entitat, Joan Gros; Francesc Casabella, director general de La Sirena, el principal patrocinador de l'equip i qui s'ha mostrat molt satisfet d'aquest patrocini; i Beto Fernàndez, director de waterpolo del centre, acompanyats per les tres flamants campiones d'Europa: Marta Bach, Roser Tarragó i Ona Meseguer.

Joan Gros ha obert els parlaments mostrant-se optimista de cara al futur i agraïnt els esforços que tant l'Ajuntament de Mataró com La Sirena fan per tal de mantenir el bon nivell de l'equip. Gros, a més, ha anunciat que el Mataró La Sirena disputarà competició europea la propera temporada. Les maresmenques, absents a Europa en les darreres temporades, comptaran amb dos nous reforços per aquesta temporada. La internacional espanyola Laura López tornarà a defensar els colors mataronins després d'haver-ho fet entre els anys 2010 i 2012. López, com Bach, Tarragó i Meseguer, ve de penjar-se l'or europeu a Budapest i també va participar a l'or de Barcelona i la plata de Londres. L'altra cara nova prové de Hawaii. La portera nord-americana Amy Carlson, ex-companya de Paula Chillida a l'equip de la Universitat de Hawaii, ocuparà la plaça deixada per Jade Smith. Pel que fa a baixes, a part de l'esmentada Smith, tampoc hi seran Chloe Wilcox, Lisa Gibson, Mireia Nedderman ni Carla Graupera. Els buits que deixan s'ocuparan, tal i com ha dit Beto Fernàndez, amb gent de la casa. I és que tant Fernàndez com la capitana de l'equip, Marta Bach, han fet molta èmfasi en que ha de ser la gent de la casa qui ha d'anar pujant i gaudint de minuts al primer equip. Beto Feranàndez, a més, ha dit que estan treballant en una darrera incorporació per tal de reforçar la posició de boia.

El primer equip del conjunt mataroní tornarà als entrenaments la darrera setmana d'agost per començar a preparar la temporada més ambiciosa dels darrers anys on, segons paraules del seu president, algun dels subcampionats s'hauria de convertir en campionat.

Gros, Tarragó, Bach, Meseguer i Casabella -d'esquerra a dreta- just abans de començar la roda de premsa // Foto: CN Mataró


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada