divendres, 19 de setembre del 2014

Fase final Copa Catalunya


La Zona Esportiva del CN Montjuïc serà la seu, a partir d'aquesta tarda, de la fase final de la Copa Catalunya. A partir de les 17:15 es jugarà la primera semifinal femenina, que enfrontarà al Mataró La Sirena i al Sant Andreu. Posteriorment, a les 18:30, Sabadell i Mediterrani lluitaran per l'altra plaça de finalista.

Les semifinals masculines tindran lloc demà al matí. A les 10:30 es jugarà el Catalunya - Sant Andreu mentre que a les 12 està previst que comenci l'Atlètic-Barceloneta - Mataró Quadis.

Les dues finals es disputaran diumenge al matí. A les 11 la femenina i, tot seguit, a les 12:30 la masculina. El mateix diumenge, segons informa la web de la Federació Catalana de Natació, es farà un homenatge al C.N.Atlètic Barceloneta i al C.N.Sabadell que il·lustrarà amb una foto històrica amb els dos equips campions d'Europa i a la fotografia també s'hi afegiran els catalans i catalanes que aquest estiu s'han proclamat: Campiones d'Europa i bronze a la Copa del Món, subcampions del món juvenils i medallistes de bronze al Campionat d'Europa Júnior. 

Com sempre, podreu seguir els partits des de 15 minuts abans de l'inici al Twitter del blog. Podeu consultar els resultats de la competició clicant aquí.

Semifinals Femenines - Divendres 19
17:15 CN Mataró La Sirena - CN Sant Andreu
18:30 CN Sabadell - CE Mediterrani


Semifinals Masculines - Dissabte 20
10:30 CN Catalunya - CN Sant Andreu
12:00 CN Atlètic-Barceloneta - CN Mataró Quadis


Finals - Diumenge 21
11:00 Final Femenina
12:30 Final Masculina

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada