dimecres, 15 d’octubre del 2014

No som tant lluny

Dissabte passat va començar la lliga. Seran 20 partits fins a finals de març i després, una temporada més, restarem amb la incògnita de saber què passarà. Aquesta temporada torna a haver-hi grup únic, amb 11 equips, i és per això que la lliga s'ha d'acabar abans. Però i després? Ja veurem...

Els primers resultats de la lliga i els comentaris que m'han fet alguns entrenadors ens donen ja un gran favorit (Horta) i un grupet reduït d'equips que es jugaran l'altra plaça per la fase d'ascens. Per part nostra, quedar a la meitat alta de la taula ja serà un bon resultat. De moment, primer partit i primera derrota. Vam aguantar tres parts a Martorell (8-6) però vam fallar en la darrera (6-2 de parcial i 14-8 final). Cosa que ens fa veure que tenim deures: una marxa mental més i força físic més. Tot i això, molt content en molts aspectes. Perquè no ha tingut res a veure amb el primer partit de l'any passat. Perquè hem crescut un munt en un any. Perquè, tot i el resultat, no som tant lluny d'on volem arribar.

Per aquest any, i tot i haver perdut algunes jugadores, crec que tenim un equip millor. I com és això? Perquè les 13 jugadores que tenim actualment han fet un pas endavant i han superat les mancances que teníem l'any passat. Treballem millor, entrenem millor i es nota. Les veig diferent i m'agrada. Rectifico: m'encanta! I el fet de tenir partit gairebé cada cap de setmana ens mantindrà amb una gana que l'any passat no teníem. Potser tindrem una temporada més curta, però serà molt intensa i divertida. N'estic segur!

Com també n'estic segur del gran pas que vam fer diumenge a Òrrius. Això ens ha de servir durant tota la temporada. Per mirar-nos amb els ulls dels altres. Per saber com som, o com aparentem ser. Per oblidar els pronoms personals en singulars i usar, sempre, sempre, SEMPRE, el plural.


#WaterpoloNonStop

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada