divendres, 23 d’octubre del 2015

XII Torneo Poloamig@s

Si ahir publicàvem les dates de la dotzena edició del Poloamig@s avui ens arriba més informació des de Saragossa.
Aquesta dotzena edició comptarà amb prop de 400 esportistes que formaran part de 30 equips procedents d'entre 15 i 20 clubs d'arreu de l'Estat. Com la temporada passada, el format de competició preveu 95 partits en tres dies i hi formaran part 8 equips benjamins, 12 d'alevins i 10 d'infantils. L'acceptació dels equips es farà en rigorós ordre d'inscripció.
Com ja és habitual, el torneig té una vessant benèfica, ja que cada club participant aportarà un donatiu que anirà destinat a la Fundación Carlos Sanz i a Adampi Aragón.
Enguany, l'organització del torneig homenatjarà a Laura Gómez, jugadora de l'EW Saragossa que es va penjar la medalla de plata amb la selecció espanyola als Jocs Europeus de Bakú el passat mes de juny.
Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a waterpolo@elolivar.com
Una imatge de l'edició de 2014 | Foto: danipajuelo.net


dijous, 22 d’octubre del 2015

Pont de desembre, Poloamig@s!!

Aquest és un missatge per als que encara no ho sabíeu: enguany també tindrem Poloamig@s!!!

Després de que la gent de l'Olivar ens tingués amb l'ai al cor amb el torneig ahir vaig rebre dos missatges que em confirmaven la data: de diumenge 6 a dimarts 8 de desembre la piscina Ana Carmen Muñoz de Saragossa acollirà la dotzena edició d'aquest torneig solidari.

I com no podia ser d'una altra manera, i per tercer any consecutiu, tocarà fer els 322 km que separen casa meva de casa en Luis Romero per tal de viure un dels tornejos més macos que hi ha. I per als qui ho dubten us deixo amb el resum de l'edició de l'any passat.



divendres, 9 d’octubre del 2015

Take your marks

Avui hem fet el darrer entrenament abans de l'inici de lliga. Les circumstàncies han fet que haguem hagut d'avançar una setmana l'inici de lliga i, a més, demà no podrem entrenar (és festa local a St.Feliu i la piscina és tancada).

Avui hem parlat cinc minutets amb les cadets i he vist il·lusió en els seus ulls. Crec en elles. Tenen un nosequè que fa que em mori de ganes de que sigui dissabte a les 4 de la tarda i que la parella arbitral xiuli l'inici del partit. En poc més d'un mes m'han demostrat molt, tant cadets com infantils i ara, amb l'inici de lliga al tombar la cantonada, és quan més ganes tinc de treballar amb elles.

No serà fàcil, ho sabem. Però ara mateix el sostre és molt amunt i encara queden molts graons per pujar. Mica en mica, entrenament a entrenament, partit a partit construirem l'equip que volem ser. Totes sumen, totes sumem.



PS: Us semblarà un escrit sense sentit, però per mi en té molt. També sé que abans d'aquest escrit n'hi hauria d'haver hagut algun altre, però m'ha sortit a raig mentre tornava amb el tren cap a casa. Necessitava dir això, ja em perdonareu...