divendres, 5 d’agost del 2016

Sortejada la Champions 2016/17

La propera Lliga de Campions va prenent forma després del sorteig dels grups de la primera fase de classificació que ha tingut lloc aquest matí. Els primers 15 equips entraran en competició a partir del 30 de setembre, quan es disputaran els 4 grups fins al 2 d'octubre d'on en sortiran 8 equips classificats per a la segona ronda prèvia. El Fluvial Portuense del català Joan Albella ha quedat enquadrat al grup C i en serà l'amfitrió, mentre que l'Steaua de Bucarest d'Adrià Delgado viatjarà a Malta i el Hannover de Pere Estrany a Budapest.
Els grups sortejats, així com les seus d'aquest, són els següents:


Grup A - Oradea
Mornar Split (Croàcia)
Galatasaray (Turquia)
DiGi Oradea (Romania)
UZSC Utrecht (Holanda)

Grup B - Budapest
OSC (Hongria)
Waspo Hannover (Alemanya)
ZP Barendrecht (Holanda)

Grup C - Porto
Sport Management Verona (Itàlia)
ENKA Istambul (Turquia)
Sintez Kazan (Rússia)
Fluvial Portuense (Portugal)

Grup D - La Valletta
Jadran Herceg Novi (Montenegro)
Steaua Bucarest (Romania)
Valletta (Malta)
Arkonia Szczecin (Polònia)

Els dos primers classificats de cada grup es classificaran per la segona ronda, on ja hi ha 8 equips més, incloent-hi el Sabadell. Els altres classificats són el Primorje Rijeka croat, el Duisburg alemany, el Vouliagmeni grec, el Marsella francès, l'Eger hongarès, el Brescia italià i l'Estrella Roja serbi. Aquests 16 equips disputaran, entre el 14 i el 16 d'octubre, una segona ronda de classificació d'on en sortiran 8 equips classificats.


Els 8 supervivents s'enfrontaran en eliminatòries d'anada i tornada per a determinar quins 4 equips jugaran la fase de grups que dóna accés a la Final Four de Budapest. Per aquesta fase de grups ja hi ha 8 equips classificat, entre ells l'Atlètic-Barceloneta. Els altres 7 són el vigent campió, el Jug croat; l'Spandau de Berlin alemany, l'Olympiacos grec, l'Olympic de Niça francès, el Szolnoki hongarès, el Pro Recco italià i el Partizan de Belgrad serbi.

El Jug intentarà revalidar el títol a Budapest // Foto: waterpol.hu


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada