dilluns, 19 de desembre del 2016

Anuari del Waterpolo Català 2016-2017

Un any més, i ja en van vuit, ha vist la llum l'Anuari del Waterpolo Català, la publicació dirigida per en Dani Pajuelo on hi apareixen els 37 clubs catalans. De nou, tots els equips, des d'absolut a aleví, hi tenen cabuda fins a sumar un total de 226 amb uns 4.000 jugadors i jugadores. Com a les edicions anteriors, també

L’Anuari recull les dades i fotografies de tots els equips, gràcies a la col·laboració de desenes de persones dels clubs catalans. A més, aquesta iniciativa continua tenint el suport de patrocinadors privats i de la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. I, per primera vegada i amb molt d'orgull, podem dir que també nosaltres ens hem sumat als patrocinadors de l'Anuari!

Per a la portada d'enguany, que vam tornar a tenir l'honor de presentar a Twitter en exclusiva, l'Anuari s'ha centrat en dos dels millors porters del continent: Dani Pinedo i Laura Ester, qui també són entrevistats a les pàgines interiors.


L'Anuari el podeu adquirir des de ja per 10€ entrant a www.anuariwp.cat i serà presentat dimecres 21 a les instal·lacions de l'Atlètic-Barceloneta just abans de l'enfrontament de Champions League que enfrontarà als mariners amb el Jug Dubrovnik. L'acte de presentació començarà a les 18:30 mentre que el partit ho farà a les 19:15.


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada