dimecres, 14 de juny del 2017

Campionats de Catalunya cadet

Després d'unes setmanes d'aturada pràcticament total del blog tornem a la càrrega! L'aturada té una explicació ben clara: posar en solfa Joy Sports, la nova aventura que hem començat i amb la qual volem impulsar un seguit d'iniciatives que poc a poc aniran veient la llum. Però ara comença el tram final de temporada i això vol dir que comencen a disputar-se els diferents Campionats de Catalunya i d'Espanya. I, com cada temporada, procurarem estar al peu del canó en el màxim de partits possible!

El tret de sortida el donen aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya cadet, tant masculí com femení, que es disputarà a les instal·lacions del CN Barcelona i on vuit equips de cada categoria lluitaran per a ser coronats com el millor equip de Catalunya cadet. Ens aquests campionats, a més, s'estrenaran els Premis Anuari. Segons la pròpia web de l'Anuari del Waterpolo CatalàEn les categories benjamina, alevina i infantil s’entregaran els Premis Anuari al Fair Play, que reconeixerà el millor equip en comportament, tenint en compte l’actitud de jugadors, tècnics i afició. En els conjunts cadets i juvenils, considerades categories de competició, els Premis Anuari seran al Millor Jugador o Jugadora, destacant ja el reconeixement individual dels esportistes més destacats dels Campionats de Catalunya.

Podeu consultar els horaris dels Campionats de Catalunya cadet en els seus enllaços corresponents i, com sempre, podreu seguir tots els partits a través del compte de Twitter @wpcatala.





1 comentari :

  1. Bon dia. Suposo que heu seguit tots els campionats, perquè ara només falta el juvenil. M'agradaria que parléssiu de la feina dels clubs a les categories, ja que 10 clubs diferents han obtingut medalla, de moment. Quan són grans, hi ha concentració de talent, però la feina de base és de tots els clubs. Gràcies.

    ResponElimina