dijous, 1 de març del 2018

Normativa i grups VI Waterturia

Ja fa sis anys que just abans de començar Falles la Piscina Municipal de Natzaret, a Valencia, és la seu del Torneo WaterTuria. Un torneig de categoría infantil que ja coneix els diferents grups de competició i que es disputarà els dies 10 i 11 de març. Els 12 equips participants s'han enquadrat en 4 grups de 3 equips cadascun, on els dos primers passaran a jugar els quarts de final el dissabte 10 a la tarda i les semifinals i finals el diumenge 11 al matí i migdia. Pel que fa als darrers classificats de cada grup aniran a parar al grup E, on jugaran una lligueta de tots contra tots per a determinar la classificació final.

Els partits de la fase de grups, del grup E i dels quarts de final es disputaran a dues parts d'11 minuts a temps corregut amb 2 minut de descans a la mitja part. Pel que fa als partits d'eliminatòries es jugaran a quatre parts de 7 minuts a temps corregut amb 2 minuts de descans entre períodes.

Els grups han quedat de la següent manera

Grup A: Turia, Poblenou i Joy Sports Team
Grup B: Morvedre, Sóller i Saragossa Femení
Grup C: Elx, Montjuïc, Turia B
Grup D: Godella i Saragossa i Campusesport

Al llarg dels propers diez es coneixeran tant el cartell del torneig com els horaris d'una competició organitzada pel Turia amb la col·laboració de la Fundación Deportiva Municipal, la Federación de Natación de la Comunidad Valenciana i Joy Sports Events.


La sisena edició del WaterTuria es disputarà entre el 10 i l'11 de març | Foto: Alba Roca



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada